marți, 6 noiembrie 2012

Roboti

Ma ingrijoreaza tot mai tare lumea in care traim. Incetul cu incetul sistemul ne acapareaza si ne captureaza tot mai puternic.
Totul incepe din copilarie... Desenele animate ii introduce pe cei mici in gruparile lor sociale. Devin fani, isi formeaza idoli personajele preferate. Am vazut acum ceva video interesant in care erau prezentate mai multe amanunte minore si greu de observat dar cu simboluri ale sistemului. Da, ma refer la iluminati. Putini dintre noi stim sau avem o vaga cunostinta asupra ce fac ei.. Pe scurt, sunt masonii care ne conduc fara voie. Sunt cei care au cea mai mare putere in lume si stau in spatele a tot ceea ce inseamna sistem de conducere. Va amintiti de spider man? De cum isi activa el panza cu care se plimba pe cladiri? Ca fapt divers, acela e un semn masonic. Si pot enumera aici o gramada de alte simboluri dar va las pe voi sa le descoperiti.
Cu putin timp in urma se formase ACTA. Stiti si voi ce valva era prin orase cand a foat vorba de sistemul care dorea sa controleze internetul si proprietatea personala a individului. Ghiciti cine si care parte din sistemul nostru drag se ocupa cu acesta? Asa ca felicitari oamenilor ca au reusit sa inlature partial acest lucru. Acum e mare tam-tam cu acest voyo de la mediapro. Vor sa ni se ia placerea de a viziona serialele noastre favorite, gratuit ca sa platim lor pentru a vedea serialele lor de toata jena. Oameni, daca mai aveti totusi putin individualism si putere, protestati! Sa nu-i lasam sa ne conduca atat de usor. Oricum suntem acaparati deja si condusi de ei..dar cand putem sa ne aparam drepturile..de ce sa n-o facem?
Mare lucru nu putem schimba in societate..dar putem sa ne aparam proprietatea privata, fericirea si individualismul!
O zi cat mai frumoasa tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu