vineri, 31 martie 2017

Scrisoare catre tine

Tu,

Sunt din nou pe drum...călătoresc din nou si ma gândeam să îți scriu. Tie. Celui care esti aici acum. Si stiu ca ești aici si citești urmele astea de blog pentru ca vrei sa ma cunoști. Poate ne stim, poate ne-am văzut până acum, poate suntem prieteni sau mai mult, sau poate ca habar nu ai cine sunt. Oricum e irelevant.

Poate stii deja cu ce ma ocup. Stii sau nu, sunt violoncelista. Sunt muzician. Sunt artist. În esență sunt artă, iar esența mi-e sufletul.

Ei bine, artiștii astia, după cum ai mai auzit înainte, sunt niște ciudățenii. Noi nu suntem ca oamenii care activează în celelalte domenii. Noi suntem, în esență, arta, iar arta asta, stim clar ca nu e pe înțelesul tuturor. Arta asta, noi, bine înțeles că difera de la unul la altul, dar colectiv privind, semănăm.

Eu...eu sunt un caz. Mi-am descoperit aceasta esență destul de recent..acum câteva luni probabil. Si vorbind despre sufletul meu...e asa de interesant..chiar si pentru mine.. îl descopăr în fiecare zi si îl cunosc în fiecare zi mai mult. Abia acum începem să ne cunoaștem mai bine..ce am făcut în acesti 24 de ani, nu stiu. Poate asta am așteptat. Sa treacă anii si sa ne cunoaștem acum. În fine..sufletul meu... stii cum e sa împărți în aceeași măsură, o singura iubire, un singur glas, un singur suflet si o singura iubire în mai multe părți? Nici eu nu stiam pana acum..dar asta al meu, s-a încărcat, s-a umplut atât de tare de sentimente pure, sincere si frumoase, încât reuseste sa se divizeze atât de frumos, de perfect în mai multe părți. Iubesc atât de mult încât as putea da si la alții mai putin norocoși niște grame de noroc si iubire, si tot ar fii mult. E un sentiment unic. Iubesc pe fiecare în moduri diferite dar cu o intensitate la fel de mare. E prea ciudat de explicat. Uneori e prea greu sa îți vorbești sau sa îți scri sufletul. Eu încerc...

Dar iubirea asta. Iubirea asta trebuie alimentată în fiecare zi...vorbind despre tine, acel el, sau despre celălalt el, sau mai bine, despre tine.. tu trebuie sa ma faci sa ma îndrăgostesc în fiecare dimineață, în fiecare seară, în fiecare zi tot mai mult. Nu pot să îți spun cum..pentru ca depinde doar de tine...dar trebuie. Stiu ca trebuie sa îmi trezești copilul din mine, sa ma dezmierzi Si sa ma alinti. Fă-mă să râd! Fă-mă să îmi arăt adevăratul eu, tie.

Eu fără oameni mor. Dar fără tine, oricare ai fii, ma evapor si dispar..fără afecțiune, fără atenție si fără alint, eu dispar. Si n-o sa mai ce sa faci..

Tu? Ce mai faci? Spune-mi despre tine.



Love,
Eu

miercuri, 8 februarie 2017

Coplesit. Depasit.

Când totul se întâmplă atât de repede...
Cum sa stau sa gândesc? Când sunt momente în care tot ce îmi doresc e linistea, când să mai am timp pentru min(t)e?!
Îmi trec prin cap idei mutilate, idei la limita psihoticului, idei normale, idei paranormale, uneori toate simultan...mixer de idei. Cam asa îmi pot defini, într-un cuvant, creierul. Si mă mai întreb..ce e cu mine? Ce fac? Ce vreau? Cum? Ce se întâmplă? Dar nu apuc sa găsesc un răspuns. Poate ca nici nu caut...poate ca nu vreau, poate ca nu am timp...dar...totuși?!
De putin timp merg pe principiul "trăiește clipa"..momentul de fata e important. Ce a fost? Nu mai contează.. ce va urma? O sa aflam.
Iar tu? Ce poti sa faci? Ce poti sa faci când vezi că cedez? Când cad si când îmi vărs furia, exces de fericire sau frustrarea pe tine? Sa fugi!! Dar dacă alegi să stai, gândește-te doar ca încă nu ai văzut nimic. "Te legi la cap". Am nevoie de afecțiune, am nevoie de un zâmbet, am nevoie de încurajare, am nevoie de tine, de ea, de el, de ei, de ele nu. Nu ai înțeles nimic, asa-i?
Asta sunt eu...un mixer de idei. Un mixer cu suflet totuși..ascuns si el undeva într-un colțișor al sertarului, dar iti promit ca e mare. (Sertarul?)
"I'm only human after all" asa cum zice baietasul. Dar se poate sa fiu si un vampir..de energie. S-ar putea sa te vrăjesc sa intri în jocul acesta, in bolul mixerului, de unde odată intrat, e greu sa iesi. Ai priceput ce e bolul? :)



E sufletul meu. Care taie, macină, sfâșie...dar iubește din tot adâncul lui.
Ce fac eu? Iubesc! Când? Mereu. Cum? Cu totul. Ce se întâmplă? Nimic...am avut o zi lunga.
Noapte buna!