vineri, 19 octombrie 2012

Paradise city

 Daca e ceva ce nu am suportat nici o data in viata, au fost discutiile contradictorii fara sens. Hai sa vorbim despre religia ta si religia mea.. de ce tu nu iti faci cruce? de ce nu te inchini la incoane? de ce nu te inchini Fecioarei Maria? Le-am urat mereu... totul e relativ... de ce ai discuta cu cineva ceva contradictoriu, cand sti ca nu o sa ajungeti la un punct comun? E vorba de firi umane...toti vrem sa stapanim si nu sa fim stapaniti...atunci se ajunge la o discutie aprinsa, care nu e cearta...doar ca tu iti aprinzi vreo 10 tigari in 20 de minute.. logic, doar nu e cearta. Se mai trezeste unul care nu are chef de stapanirea teritoriului care se retrage dupa ce probabil se apinde primul... te intrebi iar de ce?
-ah..o fi pe langa discutie..
nu...isi pastreaza principiile si nu ii pasa de ale celorlalti...ce ma intereseaza pe mine de bacsisul lasat la chenlerii  din Romania in comparatie cu bacsisul primit de straini? I DON'T GIVE A FUCKING SHIT! fac ce vreau si pentru mine personal cam asta conteaza.
 Pot sa continui astfel lista de subiecte..dar nu cred ca are vre-un sens. Ideea e sa faci cum crezi tu ca e bine.. Viseaza, traieste si fa treburile ca in lumea ta.
Paradise city!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu